Eminem с нов ремикс на сингъла “Killer” с участието на Jack Harlow и Cordae

Pinterest LinkedIn +

Еминем отново изненада феновете си с неочаквано ново изпълнение. Този път той си партнира с американските рапъри Джак Харлоу (Jack Harlow) и Корди (Cordae) в ремикса на песента "Killer".

Jack Harlow избухна миналата година със сингъла си "Whats poppin", който набра скорост в ТикТок и достигна до номер 2 в класацията "Billboard Hot 100". Cordae набра популярност с ремиксa на „My Name Is” на Еминем и с авторската си песен „Old Niggas”, която беше отговор на трака „1985“ на J.Cole.

Оригиналът на "Killer" е част от миналогодишния албум на Еминем "Music To Be Murdered By – Side B". Първата част на албума излезе изненадващо миналия януари, а продължението – Side B – през декември. В периода между двата албума Еминем участва в песента "Coffin" на Джеси Рейес (Jessie Reyez), партнира си с Биг Шон (Big Sean) в трака "Friday Night Cypher" от албума му "Detroit 2" и обедини сили с Кид Куди (Kid Cudi) в сингъла "The Adventures of Moon Man & Slim Shady" през юли 2020 г.

Работата на Еминем с други артисти тази година едва ли ще спре само дотук. Преди няколко дни режисьорът Коул Бенет (Cole Bennett), който създаде видеоклипoвете към песните "Godzilla" и "Gnat", подсказа за евентуална колаборация между звездния рапър и Пост Малоне (Post Malone) в пост в Инстаграм. Все още обаче тази възможност не е потвърдена от нито един от двамата артисти. Докато това стане ясно, ни остава само да чакаме и да се наслаждаваме на новия ремикс на "Killer".


Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.