Еминем ще участва в криминален сериал, продуциран от 50 Cent

Pinterest LinkedIn +

Американският рапър Еминем ще участва в криминалния сериал "Black Mafia Family", съобщава "People". Основен продуцент на проекта ще бъде дългогодишният приятел на изпълнителя - хип-хоп звездата 50 Cent.

Известно е, че сюжетът е базиран на реални събития. Той ще разкаже историята на двама братя, създали престъпната групировка "Black Mafia Family" през 80-те години. Еминем е получил малка роля - той ще влезе в образа на мъж, известен като "белия Рик", който всъщност е най-младият информатор на ФБР в историята на САЩ, сътрудничил си с бюрото още като тийнейджър.

"Не бихме могли да направим поредица за събитията в Детройт, без да привлечем към проекта легенда като Еминем", каза 50 Cent в Twitter. В един от последните си туитове рапърът отбеляза, че 48-годишният Еминем ще бъде подмладен с помощта на компютърна графика, за да се превъплъти убедително в ролята на Рик.

Припомняма, че през 2002 г. Еминем участва във филма "Осмата миля". Рап песента "Lose Yourself", написана за драмата, спечели "Оскар" за най-добра песен за филм през 2003 г. 

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.