Еминем издаде дългоочаквания си проект "Curtain Call 2" (видео на "Crack a Bottle")

Pinterest LinkedIn +

Вторaта поредица с най-големи хитове на рапъра Еминем – "Curtain Call 2"  събира всепризнати от критици и фенове парчета от музикалния му каталог. Тя е своеобразен портрет на световноизвестния артист, който е прекарал последните 13 години, екпериментирайки в много посоки.

През 2005 г. Eminem издаде "Curtain Call: The Hits"  колекция от най-великите му песни от първите няколко студийни албума ("The Slim Shady LP", "The Marshall Mathers LP", "The Eminem Show" и "Encore"). В "Curtain Call 2" артистът отдава почит на проектите "Recovery", "The Marshall Mathers LP 2", "Revival", "Kamikaze" и "Music to be Murderedby", но изоставя "Relapse" от 2009 г.

Двойният компактдиск включва 35 песни с изяви на Бийонсе, Риана, Juice WRLD, Kehlani, Royce da 5’9”, Пинк, Ед Шийрън и други. Неиздаваната колаборация с 50 Cent "Is This Love ('09)", продуцирана от Dr. Dre, е едно от трите уникални предложения. Другите две нови заглавия в албума са наскоро появилите се "From the D 2 the LBC" с участието на Snoop Dogg и "The King and I" със CeeLo Green от саундтрака на биографичния филм за Елвис Пресли на Баз Лурман (Baz Luhrmann).

Легендарното сътрудничество с Dr. Dre и 50 Cent  "Crack a Bottle" от 2009 г., част от "Curtain Call 2" преди няколко дни се сдоби с невиждана досега официална визуализация.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.