Васил Петров с нова песен и видеоклип за Великден

Pinterest LinkedIn +

Силно свързан с вярата, Васил Петров отново озарява празниците с музикален поздрав за Великден.Той ни поднася своя песен с написана от него музика по стихове на Архимандрит Серафим (Алексиев) в дует с младия талант Валерия Стоянова.

Песента носи заглавието  „Христос воскресе“ и е в аранжимент на Васил Петров, китарите в песента са изпълнени от Стойчо Стоянов, постпродукция и звукозапис "XS Artists music school", а видеоклипът е заснет от Михаил Янакиев. Продуценти на продукцията са Васил Петров и Стойчо Стоянов.

Песента „Христос воскресе“ и видеото към нея разказват за пролетен ден, който ще видим, че е пълен с хармония, доброта, обновление на природата и човешката същност, изпълнени с възторг на всички хора от въскресението Христово. Сърцата ни се преизпълват с радост, живеем в любов. Васил Петров ни обръща внимание на това, което ни липсва днес, подбужда ни да го потърсим в живота и в света около нас. 

С Валерия Стоянова ги свързва дългогодишно сътрудничество. Талантът на Валерия, която освен че пее също така свири и на пиано, е забелязан от Васил Петров през 2017 година, който я кани да участва с него в спектакъла му "Sinatra: Vegas"  в Зала 1 на НДК. Тогава тя е едва на 10 години. 

След празниците Васил Петров ще изнесе концерт „Историята на световния джаз“ с "Биг Бенд Русе" с диригент Димчо Рубчев на 30 Април от 19:00 ч. в Голямата зала на "Доходно здание" в град Русе. 

Честито възкресение Христово!


Сподели.