Чуйте най-новото от "Металика" - заглавната песен от предстоящия албум "72 Seasons"!

Pinterest LinkedIn +

Преди броени часове "Metallica" отново преобърнаха музикалния свят с премиерата на заглавната песен от предстоящия си 12-ти студиен албум "72 Seasons". Групата представи сингъла заедно с официален видеоклип – епично 8-минутно пътешествие, пресъздаващо борбата с гнева и вътрешния мрак.

"72 Seasons" излиза след епичната "If Darkness Had A Son", представена като "звукова ретроспекция на кариерата на "Металика", "Screaming Suicide" и мощното първо парче "Lux Aeterna". Новият трак, написан от Хетфийлд, Улрих и Хамет, е въплъщение на концепцията зад заглавието на проекта, която бе подробно описана от самия Джеймс:

"Заглавието "72 Seasons" е вдъхновено от любима моя книга, която описва първите 18 години от живота ни, а именно, оформянето на нашата истинска или фалшива същност. Албумът разкрива концепцията за влиянието на родителите ни върху изграждането на нашата личност. Мисля, че най-интересната част от това е продължаващото изследване на тези основни убеждения и как чрез тях ние виждаме света днес. Като зрели хора, ние пресъздаваме или реагираме на тези детски преживявания, притиснати от избора дали да останем затворници на детството, или да се освободим“.

Продуцирана от Грег Фиделман, заедно с Хетфийлд и Улрих, колекцията "72 Seasons" излиза на музикалния пазар на 14 април и е първият нов студиен албум на "Металика" след "Hardwired...To Self-Destruct" от 2016 г.

Със "72 Seasons" групата за пореден път успя да се свърже с публиката си от всички краища на света и направи премиерата още по-специална. В началото на март "Металика" отправи покана към фенове си за глобалната кино премиера на "72 Seasons". Само за една вечер в четвъртък, 13 април, "72 Seasons" ще прозвучи единствено за кино публиката по света, като всяка една от новите песни ще бъде представена с официален музикален клип и ексклузивни коментари от групата.

Може да направите предварителна поръчка на албума "72 Seasons" в онлайн магазина на MusicMall.bg

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.