Чуйте "Летим" – новата песен на Любо Киров!

Pinterest LinkedIn +

В началото на юни Любо Киров зарадва фенове и приятели с третия си самостоятелен албум "Както преди", който бързо се превърна в едно от най-продаваните заглавия на музикалния пазар. Появи се и страхотното видео към първия сингъл "Още от теб".

През лятото турнето на Любо "Както преди" се разпродаде във всички големи градове в страната и песните от албума "оживяха" пред многохилядна публика. А на 5 октомври се състоя премиерата и на втория сингъл от албума – песента "Летим". Защо "Летим"?

Много често започнах да получавам обратна връзка, че "Летим" е най-любимото парче на всички, които имат албума. Няма как да скрия, че това е и моят фаворит. Затова реших, че именно тази песен ще е следващият знак и реверанс към моята публика", споделя изпълнителят.

Видеото към "Летим" е режисирано от Кирил Киров-Кико, който е работил по него с оператора Андрей Андреев. В главната роля влиза една от най-известните и атрактивни български двойки  актьорът Наум Шопов и приятелката му Теа Минкова, които за първи път ще видим заедно на екран, и то в много страстни сцени.

С новата премиера Любо обявява и дата за голям концерт в зала 1 на НДК, който ще се състои на 28.02.2019 г. и който е логично продължение на препълнените зали след лятното му турне.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.