Орлин Павлов, Любо Киров и Графа с нова песен

Pinterest LinkedIn +

Едни от най-обичаните български изпълнители – Орлин Павлов, Любо Киров и Владимир Ампов-Графа – са готови с ново завладяващо парче, което ще изпълнят за първи път пред публика в Зала 1 на НДК на 1 октомври.

Песента носи заглавието "Приятели завинаги". И това не е случайно. Тримата изпълнители са свързани от дългогодишна съвместна музикална история и лично приятелство. След изключително успешния им съвместен проект "Заедно" седем години по-късно съвсем естествено идва вдъхновението, а с него и песента "Приятели завинаги", написана по музика на Графа и текст на Любо Киров и Графа.

"Изключително съм щастлив, че тази песен ще влезе в моя първи самостоятелен албум "Още малко". Нямам търпение да срещна моите приятели Любо и Графа в Зала 1 на НДК, където с уникалните музиканти – Мартин Ташев (тромпет и вокали), Милен Кукошаров (пиано), Васил Вутев (барабани), Борислав Бояджиев (перкусии), Владислав Мичев (тромбон), Димитър Льолев (саксофон), Георги Стойков (тромпет), Евден Димитров (бас), Волен Милчев (вокали), Ангел Дюлгеров (китара), които ще бъдат на сцената, ще изпълним този страхотен хит. Песента ще си има и видеоклип, който ще бъде заснет след концерта", споделя Орлин Павлов.

Концертът в Зала 1 на НДК ще постави началото на национално турне на Орлин Павлов "Още малко", което ще премине през Пловдив на 5 октомври, Бургас на 13 октомври в Държавната опера, Варна на 15 октомври във Фестивалния и конгресен център и ще завърши на 20 октомври на сцената в ДКС "Васил Левски" във Велико Търново.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.