Белослава, Живко Петров, Бобо, Графа и Любо Киров – гост-звезди на концерта на Орлин Павлов

Pinterest LinkedIn +

По време на големия концерт на Орлин Павлов на 1 октомври в Зала 1 на НДК заедно с него на сцената ще излязат любими на публиката български музиканти. Изпълнителят с покоряваща усмивка и завладяващ глас обещава, че концертът "Още малко..." ще бъде от приятели и за приятели!

С много настроение и емоционална музика ще заредят феновете Владимир Ампов-Графа и Любо Киров, които заедно с Орлин Павлов ще изпълнят за първи път пред публика новата си съвместна песен "Приятели завинаги". Сред гост-изпълнителите ще са и Белослава и джаз триото JP3 (съставено от музикантите Димитър Семов, Веселин Веселинов-Еко и Живко Петров). Орлин Павлов и Белослава обещават да изпеят "Всяка година по същото време" по-чувствено от всякога и да разтанцуват всички влюбени.

Рапърът Борислав Димитров-Бобо ще участва в концерта с версия на едно от парчетата на Орлин Павлов. Част от шоуто ще са и певците от единствената по рода си вокална група "Спектрум". 

В концерта ще вземат участие още Мартин Ташев (тромпет и вокали/, Милен Кукошаров (пиано/, Васил Вутев (барабани), Борислав Бояджиев (перкусии), Владислав Мичев (тромбон), Димитър Льолев (саксофон), Георги Стойков (тромпет), Евден Димитров (бас), Волен Милчев (вокали), Ангел Дюлгеров (китара).

Билетите за концерта "Още малко" вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg.

 

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.