Четири еротични фотосесии в бр. 47 на "Playboy"

Pinterest LinkedIn +

Четири големи фотосесии съдържа 47-ият брой на българския Playboy, който излиза на пазара на 27 януари, петък. В първата от тях и на корицата на списанието е Жана Йовчева - фотомодел, известна танцьорка и участничка в последните клипове на Дичо и Галя от “Сатен”.

Момиче на месеца и модел за втората фотосесия е Деси Стоянова, която се класира на 6-о място в конкурса Playmate България 2005.
 
Американската фотосесия е на Тифани Фалън, избрана през миналата година за Playmate of the Year на Playboy USA.
 
Деси Стоянова Сн. Playboy 
 
Четвъртата фотосесия е с участието на пловдивчанките Светлина и Христина – бивши републикански шампионки съответно по гребане и бокс, които представят своя фитнес-център “Вестра”.
 
Жана Йовчева Сн. Playboy
 
Нашумялата рубрика "Българско фото" представя Константин Николов-Kosara, фотограф и графичен дизайнер от Айтос, снимащ както актови, така и експериментални, пейзажни и др. снимки.
 
С авторски статии в раздел “Форум” гостуват Иван Гарелов (“Дупнишката пепеляшка”), Светльо Витков (“ИстЕрията на Хиподил, част VII”), Иван Бакалов (“Политиката пуши”) и нашумелият със скандалните си репортажи от потайностите на софийския хайлайф Джеймс Попов.
 
 
Сподели.