Топ 50 на най-желаните българки и еротично DVD в новия Playboy

Pinterest LinkedIn +

Третата си поред годишна класация на 50-те най-желани жени в България публикува сп. "Playboy" в мартенския си брой. Сред лидерките в богато илюстрирания топ-списък са секссимволът на поп-фолка Камелия и топманекенката Венета Харизанова.

ТВ водещата на “Туистър” Нели, Магдалина Вълчанова и адреналинките Яна и Жана също са намерили място в класацията.
 
На корицата на брой #48 е Ивета Миланова – първата победителка във веригата конкурси Miss Flirt Playboy и една от призьорките в годишния конкурс Playmate България 2005.
 
Ивета Миланова Сн. Playboy 
 
За специална фотосесия в битово-фолклорен стил, реализирана от екипа на Васил Къркеланов, позира Playboy момичето на месец март Валя Захариева
 
Валя Захариева Сн. Playboy
 
Поредицата на Playboy, представяща сексапилния персонал на популярни наши заведения, продължава с гастрол в пловдивския поп-фолк клуб “Чака-рака”.
 
В рубриката "Българско фото” със свои актови фотографии се представят Атина Павлова и Стефан Андреев, a в “9-те най...” са представени някои от по-интересните български уеб-сайтове за професионални и начинаещи фотомодели.
 
Голямото Playboy Interview в #48 е с големия български скулптор Вежди Рашидов.
 
В рубриката “20 въпроса” музикалният редактор на списанието разговаря с барабаниста на Pink Floyd Ник Мейсън (Nick Mason).

С авторски статии в раздел “Форум” гостуват Иван Бакалов, Кембъла и Джеймс Попов.
 
Като подаръци към мартенското издание на Playboy са приложени 16-страничното приложение “Какво искат жените” и 80-минутно DVD с еротични клипове на 13 звезди на българския Playboy. Сред тях са Зара и Силвия от Big Brother, Мариела от Star Academy, поп-певицата Джоанна, както и някои от най-сексапилните Момичета на месеца от последните 2 години.
 
Бонус в третото DVD-издание на Playboy е видео-репортажът от конкурсите Miss Flirt Playboy, провеждани в София, Пловдив и по Черноморието.
 
 
Броят е на пазара от 28 февруари.
Сподели.