Jessica Alba заплаши да съди Playboy

Pinterest LinkedIn +

Актрисата Джесика Алба (Jessica Alba) заплаши да съди списание Playboy и издателя му Хю Хефнър (Hugh Heffner), ако не изтеглят от продажба мартенското издание на американския брой, на чиято корица е сложена нейна снимка по бански, без нейното съгласие и не й платят обезщетение.

Според адвоката на актрисата, цитиран от вестник Chicago Sun Times, снимката причинила на Алба “огромна вреда на кариерата и репутацията й”.

Освен това, пише в писмото изпратено от адвоката до Playboy, снимката на корицата подвеждала хората да мислят, че в списанието имало голи снимки на Алба, а това било голям проблем за нея, защото досега тя дори не се е показвала гола във филмите си.
 
Адвокатът също твърди, че въпросната снимка на Алба била придобита от Playboy под фалшив предлог – за да илюстрира класацията на 25-те най-секси известни личности, според читателска класация.

Лорън Мелоун (Lauren Melone), говорителка на Playboy, обяснила, че снимката на Алба била сложена, защото тя била на върха на въпросната класация, а що се отнасяло до подвеждането на читателите – имало е и други случаи, когато звезди са били на корицата, без да има техни голи снимки вътре.

Сподели.