Камелия се съблече за "Playboy"

Pinterest LinkedIn +

Секссимволът на поп-фолка Камелия е звездата в първото издание за 2006 г. на "Playboy", който излиза на пазара в навечерието на Коледа. Специално за нея списанието е отделило 16, вместо обичайни 8 страници. Голямото Playboy Interview в #46 е с новия столичен кмет Бойко Борисов.

Три различни като стил фотосесии на Камелия е реализирал фотографът Васил Къркеланов (стайлинг Христина Тушева, грим Кирил Чалъков, коса Фетиш студио). Други 3 еротични фотосесии на певицата ще излазат в специалното извънредно издание, посветено на нея, анонсират издателите. То се очаква на пазара през пролетта.
 
Като коледен подарък към януарския Playboy #46 е опакован и луксозен стенен календар. Сред звездите, включени в него, са Камелия, Ан Джи, Соня Васи, Венета Харизанова, Мадлен Пенева и Playmate България 2005 Албена Петрова.  В еротична фотосесия на Велислава Георгиева са представени 3 сексапилни пловдивски барманки, а в чуждестранната - чешкият топмодел Михаела Земанова.
 
Януарският брой съдържа и два богато илюстрирани репортажа – за бънджи-скоковете у нас и за откриването на зимния сезон от старозагорския ендуро-клуб Crazy Job.
 
С авторски статии в раздел “Форум” гостуват Иван Бакалов (“Магистратите – топмодели на корупцията”), Ваня Щерева (“Слави – един приятел по-малко”), Светльо Витков и Джеймс Попов.

Сподели.