Бременна в осми месец, актрисата Даяна Ханджиева гостува на „Търси се…“ – тази събота по bTV

Pinterest LinkedIn +

В студиото на предаването очарователната актриса ще танцува бременна, предизвикана от любимия си Кристиян

Специален гост на „Търси се...“ тази събота (14 октомври) от 16:00 ч. по bTV ще бъде актрисата Даяна Ханджиева, позната на зрителите с ролята си в българския сериал „Скъпи наследници“ и участието си в шестия сезон на „Фермата“, която е в очакване на първото си дете.

За „шокиращия“ начин, по който научава, че е бременна, ще я предизвика да разкаже нейната колежка и приятелка – актрисата Искра Донова.

За първи път в ефир зрителите ще видят мъжа до Даяна – Кристиян Ставрев. Емоционално и двамата ще разкажат за трудната им любов в началото, раздялата за няколко месеца и новото им намиране, в което се случва и най-голямото щастие – бременността.
Даяна и Кристиян

Майката на актрисата – Елена – ще разкрие, че тя и баща ѝ са сред последните, които научават за щастливото събитие, а баба ѝ с радост и сълзи в очите ще признае, че Даяна и нейният мъж са избрали да живеят заедно с нея и тя с трепет очаква да стане прабаба.

Не пропускайте гостуването на Даяна Ханджиева в „Търси се…“ – тази събота (14 октомври) от 16:00 ч. по bTV!
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.