Вижте Даяна от "Фермата" и гаджето й в ново видео!

Pinterest LinkedIn +

Даяна Ханджиева от "Фермата" влезе в нова роля. След като затвърди имиджа си на фатална жена с участието си в риалитито, тя изгря и като звезда във клипа към песента "Екрани" на дуото "2G&Madman".

В него тя е като укротена лъвица, влюбена в перфектния мъж, а страстните сцени по между им са толкова откровени, че въпросът дали Даяна е с гаджето си отпреди "Фермата" намира своя категоричен положителен отговор. Именно това е и пикантната подробност около клипа - в него актрисата от "Скъпи наследници" показва актуалното си гадже.

Видеото към "Екрани" е заснето в София (в частта с Даяна и нейния приятел) и в Лондон, където се снимат Светослав- 2G и Марио- Madman. Към лондонската част се добавя и друго интригуващо име - това на португалския рапър Дон Джага (Don Jaga), който се включва като на шега в проекта, но толкова му харесва, че пропява на български.

Дон, който живее в Англия, се запознава с 2G&Madman покрай общия им фитнес инструктор. Момчетата бързо разбират, че са обединени и от музиката, което води и до първия им съвместен проект. Дон рапира на португалски и на английски, но текстът на "Екрани" бързо  влиза в устата му и така той се превръща в първия португалец, пеещ на български език.  


Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.