BMW пуска абонаметна услуга и във Великобритания

Pinterest LinkedIn +

BMW разширява абонаментната си услуга в още една страна. Тя вече ще се предлага и във Великобритания, като ще позволи на клиентите да избират между няколко автомобила от гамата на BMW и Mini, съобщава "Autocar".

Услугата ще струва минимум 131 лири на седмица. Базовият план позволява на потребителите да избират между Mini Cooper и BMW 116d Sport. При по-скъпите планове броят на колите се увеличава, като има и опция за Серия 5 и X3.

Всички клиенти ще могат да сменят колите по всяко време, колкото пъти искат. Освен това могат и да се откажат от услугата по всяко време, като няма да има обвързващи условия или наказателни такси.

Компанията смята, че по този начин ще увеличи интереса на клиентите към нейните автомобили. Хората ще могат да използват различни коли за различни ситуации и няма да се затормозяват с поддръжка, застраховки и т.н. Всичко това ще е включено в абонамента, като разбира се, клиентите сами ще плащат горивото.

Във Великобритания услугата няма да се предлага директно от мрежата на BMW. Вместо това концернът е сключил партньорство с услугата Drover, която ще предлага автомобилите на компанията.
Сподели.

Относно автора

Занимавам се активно като автор и репортер изцяло в сферата на технологиите от лятото на 2005 г. насам. Работил съм за няколко популярни специализирани издания, например сп. Digital, както и като репортер за в. Капитал и dnevnik.bg.