Bleeding Through с подвиг в Billboard 200 и видео онлайн

Pinterest LinkedIn +

"The Truth", най-новият студиен албум на Bleeding Through, дебютира в седмицата на издаването си директно под No. 48 в представителния американски чарт за албуми - Billboard 200. До момента от него само в САЩ са продадени над 17 000 копия, а видеото към парчето "Kill to Believe" усилено се тегли от Интернет.

"Kill to Believe" е пилотният сингъл от "The Truth" - четвъртият дългосвирещ албум на калифорнийската метълкор банда, с продуцент Rob Caggiano (Cradle Of Filth, Anthrax) и запазените права на Trustkill Records.

Наскоро фронтменът Brandon Schieppati разкри пред MTV, че видеото към песента, заснето в началото на годината от Zach Merck (Lacuna Coil, Converge), обединява хорърите "Texas Chainsaw Massacre" и "The Devil's Rejects" (реж. Роб Зомби) с кадри от концерти на групата. Клипът вече е достояние за всеки желаещ сам да се убеди в дефиницията на Schieppati чрез официалната даунлоуд секция на Roadrunner Records. 

Извън търговския им успех на Bleeding Through предстои турне като хедлайнери на 37 концерта на територията на САЩ. То ще стартира на 15 февруари в Лос Анджелис и ще бъде съпроводено по пътя и на сцените от групите Every Time I Die, Between The Buried And Me и Haste The Day.

Сподели.