Бившата на Григор Димитров получи предложение за брак

Pinterest LinkedIn +

Бившата вокалистка на "Pussycat Dolls" Никол Шерцингер ще се жени за бивш играч на ръгби

Никол Шерцингер, бившата вокалистка на "Pussycat Dolls", известна у нас повече като бившата на Григор Димитров, получи предложение за брак. Тя сподели щастливата новина с последователите сив Instagram.

44-годишната певица публикува снимки със своя любим, бившия ръгбист Том Евънс, който е седем години по-млад от нея. На кадрите мъжът прави предложение на изпълнителката, паднал на коляно, на плаж в Португалия. "Казах да", написа певицата към снимката.

Изданието "Sound Media" допълва, че Евънс е предложил брак на Шерцингер преди 45-ия й рожден ден. Двойката се запозна преди четири години на снимачната площадка на телевизионното предаване "The X Factor: Celebrity". Дотогава Шерцингер се срещаше с българския тенисист Григор Димитров, а спортистът имаше връзка с британския модел и актриса Кели Брук.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.