Мадона беше хоспитализирана по спешност, вече е изписана

Pinterest LinkedIn +

Американската певица Мадона, която преди беше хоспитализирана с бактериална инфекция, вчера е била изписана от болницата, съобщи CNN. Според източник на медията 64-годишната певица е била транспортирана до дома й в Ню Йорк с частна линейка и вече се чувства добре.

На 28 юни беше съобщено, че Мадона е намерена в безсъзнание и хоспитализирана. Според мениджъра на певицата Гай Озри тя е развила сериозна бактериална инфекция, заради която е прекарала няколко дни в интензивното отделение. Плътно до нея е била дъщеря й, моделът Лурдес Леон.

Заради здравословния си проблем Мадона отложи световното си турне, което трябваше да мине през Ванкувър, Ню Йорк, Чикаго, Маями, Вашингтон, Хюстън, Лос Анджелис, Лас Вегас и други градове. През април звездата беше споделила с феновете си в социалните мрежи кадри от репетиция, с която се подготвя за турнето. Ексцентричната певица публикува видео, в което танцува и пее в мини рокля и черни дантелени чорапи, както и провокативни кадри, в които беше замесен мъж с неизвестна самоличност. Някои от последователите бяха смутени от поведението на певицата и дори й предложиха да се погрижи за психичното си здраве. Друг повод за негативни коментари от последните месеци станаха и многобройните хирургични корекции на външния вид на Мадона, в голямата си част несполучливи според коментиращите в мрежите.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.