Мадона и Сам Смит възпяват вулгарността в новото си общо парче "Vulgar"

Pinterest LinkedIn +

През февруари тази година Мадона представи Сам Смит на наградите "Грами" и на следващия ден, със статуетка в ръка, Сам и поп кралицата се отправят към студиото, за да запишат чисто нов и неустоим дует. Резултатът е "Vulgar" – клубно парче с разтърсващ бас, създадено с екипа, работил по "Unholy" и Лорън Делия, продуцентът на Мадона. Колаборацията им не е изненада - "Unholy", хитът на британския певец с Ким Петрас, бе не само най-провокативното парче, достигнало номер 1 в класацията "Billboard Hot 100", но и точно такъв тип песен, каквато Мадона е издавала неведнъж в кариерата си  – предизвикателна и разрушаваща граници.

Най-продаваната изпълнителка на всички времена Мадона продължава да променя поп културата. Дългоочакваното ѝ глобално турне "Celebration Tour" стартира през юли. "Vulgar" е поредното гост-участие, което тя реализира през последните седмици, след като направи съвместни песни с The Weeknd и Christine and the Queens. Това е първият трак на британския певец след премиерата на албума му "Gloria". Сам също продължава концертите си следващия месец. Очакваме да разберем дали двете звезди ще изпълнят "Vulgar" заедно на сцената.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.