Big Brother All Stars 2012: Размирици в Къщата, един зрител става Съквартирант на Звездите

Pinterest LinkedIn +

Тази вечер, 28 ноември, още някой ще си тръгне завинаги от Къщата в Нови Хан, където тече първият сезон на Big Brother All Stars. Броят на номинираните и на тези, които ще бъдат изгонени поради недостатъчната подкрепа на зрителите, ще стане ясен едва довечера, когато в шоуто ще влезе и новият съквартирант на звездите.

За първи път в историята на реалити формата у нас в Къщата ще живее един зрител, избран чрез онлайн кастинг. Неговата самоличност няма да бъде разкрита до последно, а самият той няма да знае каква ще е първата му мисия, тъй като изборът ще бъде предоставен на феновете на Big Brother и оповестен след цели два дни – на 30 ноември.

Междувременно в предстоящия на 28 ноември епизод зрителите ще станат свидетели на повишеното напрежение между Съквартирантите, съжителстващи под един покрив от 19 ноември насам. Такова има между Стойка и Пацата, между Тризначките и Боби, както и на национална основа – между българи и македонци.

Завърналият се при Съквартирантите Панайот, който бе първият изгонен участник в шоуто, но след петдневна изолация получи амнистия, продължава да се забърква в конфликтни ситуации.

29-годишният младеж от Гълъбово наруши правилата на Big Brother, обсъждайки с Миро, Боби и Найден предстоящите номинации. Тъй като това е абсолютно забранено в шоуто, Big Brother реши да накаже всички Съквартиранти, лишавайки ги от съществена част от и без това оскъдните им хранителни запаси. В резултат на това дори най-близкият човек на Пацата - Найден - реши, че ще го номинира довечера.

Сподели.