Sanny Alexа след Big Brother All Stars: Шоуто се манипулира

Pinterest LinkedIn +

Певицата Sanny Alexа в интервю пред Avtora.com, часове след като напусна Къщата на Big Brother All Stars.

Avtora.com: Изглеждахте изненадана, когато чухте името си при обявяването на снощния елиминиран участник. Участието Ви в X Factor продължи до самия край на шоуто, а тук – само 8 дни.

Sanny Alexа: Ами всички очаквахме, че ще излезе Стойка, може би затова и аз го очаквах по някакъв начин. Но това не е моята среда.

.: Защо Стойка остана? Как така тя получи цели седем номинации от Съквартирантите си – повече дори от Къци Вапцаров за целия си престой във Vip Brother 2012, а в крайна сметка зрителите подкрепиха нея вместо Вас?

Sanny Alexа: Първо - не знам дали е получила подкрепа от зрителите и второ, ако е така, значи хората са преценили, че това не е моето място и искат да си тръгна.

.: На Панайот беше даден втори шанс да остане в шоуто – смятате ли за несправедливо това решение?

Sanny Alexа: Ами това е продуцентско решение – търси се повече шоу, отколкото някакви други емоции, търсят се негативизмът и интригите.

.: С какво е интересен Панайот?

Sanny Alexа: Точно с интригите и простотията си, те това и искат да направят, затова моето място не е там.

.: Многократно казахте в разговора си с Ники Кънчев след излизането Ви от Къщата "Зависи какво са показвали по телевизията". Смятате ли, че мнението на публиката се манипулира и имате ли моменти от престоя си, за които да се притеснявате от погрешна интерпретация.

Sanny Alexа: Абсолютно смятам, че се манипулира. Аз изгледах снощи, след като се прибрах, някои неща и бяха дали само случая как ставам, защото аз всъщност ставах преди всички. Буквално съм спала по 3 часа на ден, за да не мрънкат, че спя, а останалите през цялото време спяха. Така че да, манипулирано е.

.: Кой е лидерът в Къщата? Кой е най-атрактивният участник? А кой е излишен?

Sanny Alexа: Ами... тризначките - те са домакините, много са готини, аз много ги харесвам. А за атрактивен участник – нали ви казвам, те излъчват каквото решат. Аз там пеех, танцувах, а те излъчиха как ставам постоянно. Това означава, че аз не мога да знам какво точно излъчват навън, за да знам кой изглежда най-атрактивен. Но от вътрешна гледна точка смятам, че е Никола. А за излишен смятам... Пацата.

.: Смятате ли, че на онези Съквартиранти, които вече са участвали в Big Brother и още повече на тези, които се познават помежду си, им е по-лесно?

Sanny Alexа: Абсолютно е така, а и те си бяха направили група преди шоуто и аз още тогава знаех, че ще ме номинират. Защото ми се обадиха, Лилето по-точно ми се обади, за да ме накара да направим една групичка срещу тризначките, за да ги изгоним, а аз тогава казах, че това няма да стане и че не искам да участвам в никакви групи. Те са се обадили и на Миро, но и той им е отказал.

.: Това се е случило преди старта на предаването, така ли?

Sanny Alexа: Да, аз им казах, че няма да мълча. Аз не си падам по тези интриги, но след като мен ме вкараха в такава, аз трябва да играя.

.: Вие сте млада и изключително сексапилна, но зряла жена – каква оценка ще дадете на мъжете в All Stars?

Sanny Alexа: Ами хубави са.

.: Влезе и един македонски модел, какво смятате за нея?

Sanny Alexа: Ами ние с нея станахме най-добрите приятелки, бяхме всеки ден и всеки час заедно и тя накрая се разплака, когато аз излязох. Но видях, че не са излъчвали, че сме добри приятелки.

.: Вие сте певица и вероятно като повечето артисти сте малко по-суетна от останалите...

Sanny Alexа: Ами не, напротив, не съм най-суетната жена в Къщата. Общо взето не ме интересуваше толкова как ходя облечена и как се гримирам.
 
.: Кога да очакваме следващото ви парче/видео? Солов проект ли ще бъде или колаборация?

Sanny Alexа: Надявам се скоро, но още няма да ви дам информация.

.: Ще направите ли нещо съвместно с Орлин Павлов? Звучи много на място – ако не сте го мислили, приемете го като предложение от наша страна.

Sanny Alexа: Бих искала, да. Ще видим.

.: За финал на нашия разговор – струва ми се, че сте леко обидена на продуцентите на Big Brother. Така ли е?

Sanny Alexа: Ами да, след като видях какво са излъчвали. Аз правех хиляди неща през деня, а са давали само как спя.

.: А след Big Brother и X-Factor бихте ли участвала в друго реалити шоу?

Sanny Alexа: Може би, само да не е Big Brother.

.: Бихте ли участвала в Survivior например?

Sanny Alexа: Да бе, по никакъв начин няма да оцелея.

Ако си фен на Sanny Alexa и искаш да сложиш нейна песен като рингтон за мобилния си телефон, изпрати код А0111 с безплатен SMS до номер 888. Услугата е достъпна само за абонати на Мтел; съдържанието се заплаща при изтеглянето му, след като е получено съгласие за цената.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО СЪС SANNY ALEXA>>

Сподели.