Big Brother All Stars: Sanny Alexа напусна Къщата

Pinterest LinkedIn +

Финалистката от музикалното шоу X Factor Александра Апостолова, известна с артистичното име Sanny Alexa, приключи участието си в първото All Stars издание на Big Brother едва осем дни след старта му. Атрактивната певица не събра достатъчно зрителски гласове, за да остане в Къщата за сметка на някой от другите двама номинирани.

Това бяха една от звездите в първия сезон на Big Brother Стойка Стефанова и победителят в Big Brother 3 Мирослав Георгиев. Най-много номинации за изгонване при тайния вот на своите съквартиранти събра Стойка (7 гласа) пред Сани (4) и Миро (3).

"Това участие е провокация за мен. Напоследък се изолирах от хората и света около мен и имам нужда от промяна. Имам нужда да предизвикам сама себе си", каза преди влизането си в Къщата в Нови Хан 31-годишната пловдивчанка Александра.

В края на живото предаване стана ясно, че мисията на Панайот, който живя под прикритие и в пълна изолация цяла седмица, е счетена от Big Brother за успешна и той получи правото да се върне в Къщата. Пацата бе първият изгонен All Stars Съквартирант, но, както и при първото си участие в Big Brother преди 6 години, получи шанс да продължи напред.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО СЪС SANNY ALEXA>>

Сподели.