Big Brother All Stars: Българският Чък Норис влезе в Къщата, осем души отиват на елиминации

Pinterest LinkedIn +

В живото предаване от Нови Хан на 28 ноември, сряда, 12-те Съквартиранти, продължили участието си в Big Brother All Stars след елиминациите в понеделник проведоха поредните номинации за изгонване, като този път гласуваха едни срещу други явно. Резултатът от този вот е цели осем номинирани - Панайот, Стойка, Мирослав, Никола, Димитър, Вяра, Надежда и Любов, като трите близначки се разглеждат под общ знаменател – 3 в 1.

Всички кандидати за изгонване получиха по равен брой номинации с изключение на Панайот, който очаквано оглави черния списък, както и на подгласничката му Стойка. Единствено Лили не беше номинирана от нито един свой съквартирант.

Тя, от своя страна, пожела Къщата да напуснат Панайот, "защото заради него е отнета голяма част от храната ни, а така също говори на висок тон неща, които не интересуват никого", и Миро заради това, че говори зад гърба на Стойка, която й е приятелка и това не се е понравило на Лили.

Случващото се в Къщата беше коментирано на живо от участниците във Vip Brother 2012 Кристина Патрашкова и Иван Ласкин, както и от Диана Любенова и Андрей Арнаудов ("човекът, който от Оня с очилата от "Сблъсък" се превърна в продуцента на Кеворк и на Любен Дилов-син). Непосредствено след провеждането на номинациите към Съквартирантите-звезди се присъедини Стоян Дудов от Благоевград.

Това е името на победителя в кастинга "Новата реалити звезда на България", проведен от Нова телевизия и продуцентите от Old School Productions. Преборилият се с 40-хилядна конкуренция Дудов получи правото да стане част от първия All Stars сезон на Big Brother.21-годишният модел и фитнес инструктор от Благоевград предизвика видимо оживление сред Съквартирантите в Къщата, които освен от честите конфликти помежду си са афектирани и от прекалено оскъдния си бюджет, недостатъчен не само за капризите, а дори за насъщния им.

Малко преди това, по време на представянето му от страна на Ники Кънчев, Дудов демонстрира отличната си физическа форма, клякайки на един крак въпреки стегнатия си костюм. Предизвиквайки и водещия до опита, той каза, че всъщност само двама мъже могат да го правят - той и Чък Норис, "защото Чък Норис ме е учил".

"Новата реалити звезда на България" не просто заяви, а обеща, че ще прави секс в Къщата. Запитан кои от жените имат шанс да са сред щастливките, Дудов "номинира" Цеце и Лили, пренебрегвайки колоритните си съгражданки Вяра, Надежда и Любов. За тях той каза, че не е сигурен, че може да ги издържи, "ако така ми досаждат на главата", а още в първите минути след влизането му в шоуто стана ясно, че вероятно в този списък ще попадне и Стойка.
 
Посрещнат в шоуто с откъс от хита Sexy And I Know It на LMFAO, Дудов бе информиран, че ще получи първата си мисия на следващия ден, а каква ще е тя, ще решат зрителите на Big Brother All Stars, които отново са мобилизирани да гласуват.

Сподели.