Батман се вживява в ролята на Uber шофьор. Ето и резултата! (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Не е лесно да спасяваш невинни граждани от зли престъпници по цял ден, а явно и заплащането не е много добро, защото на Батман му се наложи да е Uber шофьор за ден. Фалит, трагедия!? По-скоро голям смях. Изводът: да се появиш в костюма на Батман и лъскаво Lamborghini определено е правилният начин, по който човек да си спечели положителни отзиви в интернет. Клиентите първоначално изпадат в недоумение какво, по дяволите, им се случва, но в крайна сметка след демонстрация на "мускулите" и на мощността на мотора всички са предоволни. Нанананана!

Не е лесно да спасяваш невинни граждани от зли престъпници по цял ден, а явно и заплащането не е много добро, защото на Батман му се наложи да е Uber шофьор за ден. Фалит, трагедия!? По-скоро голям смях. 

Изводът: да се появиш в костюма на Батман и лъскаво Lamborghini определено е правилният начин, по който човек да си спечели положителни отзиви в интернет. 

Клиентите първоначално изпадат в недоумение какво, по дяволите, им се случва, но в крайна сметка след демонстрация на "мускулите" и на мощността на мотора всички са предоволни. Нанананана! 


Сподели.