Бен Афлек официално прави филм за Batman за Warner Bros.

Pinterest LinkedIn +

Това, на което всички фенове на Batman се надяваха, вече е факт – Бен Афлек ще седне на режисьорския стол, ще напише сценария и ще участва в соло филм за Черния рицар.

ВИЖ ОЩЕ: 20 филма за супергерои, които са пълно разочарование

Новината беше обявена от изпълнителния директор на Warner Bros. – Кевин Цуджихара, който беше едно от големите имена на CinemaCon 2016. 

Слуховете за Афлек на режисьорското място не са от вчера, но голяма част от почитателите му се надяваха на дългоочакваното потвърждение. Освен това актьорът е написал и собствен сценарий за филма съвместно с Джеф Джоунс. 

Batman V Superman: Dawn of Justice (Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта) понесе доста критики, но всички бяха единодушни, че Бен прави една от най-добрите интерпретации на персонажа.

"Филмът постави стабилни основи на нашия DC франчайз, който трябва да включва поне 10 филма до края на 2020 г.", споделя Цуджихара и допълва, че е изключително развълнуван от възможността да работи с Афлек по соло филм за маскирания супергерой.

Първоначалният договор на актьора беше за три филма – Batman V Superman и два филма за Justice League. Изглежда сделката е била променена, тъй като той ще участва също така в Suicide Squad, както във вече обявения филм за Batman. 


Сподели.