Suicide Squad (Official Trailer) – това ли е най-хитовият филм за 2016?

Pinterest LinkedIn +

Suicide Squad изглежда ще е различният филм за супергерои. Още с първите снимки и тийзъри DC Comics залагат на много различна тактика от тази в Man of Steel (Човек от стомана) и Batman V Superman: Dawn of Justice (Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта). Джаред Лето е в ролята на култовия Жокер, като за момента продължава да бъде пазен почти в тайна, но останалите имена в каста, начело с Марго Роби и Уил Смит, са не по-малко вълнуващи. И след първия тийзър трейлър, който ни подсказа, че предстои нещо ново и готино, сега Warner Bros. определено уцели в целта. Видеото е брилянтно съчетано с Bohemian Rhapsody на Queen и е направено, за да го гледате отново и отново. И отново. И отново...

Suicide Squad изглежда ще е различният филм за супергерои. Още с първите снимки и тийзъри DC Comics залагат на много различна тактика от тази в Man of Steel (Човек от стомана) и Batman V Superman: Dawn of Justice (Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта). 

Джаред Лето е в ролята на култовия Жокер, като за момента продължава да бъде пазен почти в тайна, но останалите имена в каста, начело с Марго Роби и Уил Смит, са не по-малко вълнуващи.

И след първия тийзър трейлър, който ни подсказа, че предстои нещо ново и готино, сега Warner Bros. определено уцели в целта. 

Видеото е брилянтно съчетано с Bohemian Rhapsody на Queen и е направено, за да го гледате отново и отново. И отново. И отново... 

Виж още

Какво е Suicide Squad и защо всички говорят за него?


Сподели.