Marvel прави филм за супергерой, какъвто не сте виждали досега

Pinterest LinkedIn +

Marvel се пренася в индийския Боливуд за снимките на Chakra (Чакра) – филм за супергерой, създаден от самия Стан Лий, какъвто не сте виждали до момента.

Персонажът е създаден през 2011 г. и след като през 2013 г. дебютира в анимационната поредица Chakra The Invincible, сега предстои да завладее и големия екран, започвайки от индийските кина.

ВИЖ ОЩЕ: Супергероите на Marvel и DC в изключителни картини на Бен Джефри

Историята на Chakra започва с младия гений Раджу Радж – момче от Мумбай. Заедно със своя ментор то разработва специален костюм, който овладява чакрите в човешкото тяло и ги използва като оръжия срещу престъпността.

"Фен съм на боливудското кино и съм наистина развълнуван, че Chakra The Invincible ще стане първият ми филм за супергерои в Индия., споделя Стан Лий в официално изявление.

Филмът ще бъде режисиран от Викрамадития Мотвани, работил по драмата Udaan от 2010 г., номинирана за две награди на кино фестивала в Кан. 

"Викрамадития е изключително талантлив режисьор, не се съмнявам, че ще направи Chakra голям хит в Индия и по света. Само се надявам да не забрави да включи мое камео", допълва създателят на Marvel. 


Сподели.