Doctor Strange повежда Marvel в странна посока с нов официален трейлър

Pinterest LinkedIn +

Marvel направиха страхотен подарък на феновете си по време на панела на Hall H, част от San Diego: Comic Con, пускайки втория трейлър на дългоочаквания Doctor Strange. В ролята на The Sorcerer Supreme влиза любимият на всички Бенедикт Къмбърбач (Sherlock), а до него ще играят Тилда Суинтън, Рейчъл МакАдамс, Майкъл Стълбарг, Мадс Микелсен и други. Филмът, режисиран от Скот Дериксън, ще излезе по кината на 4 ноември 2016 г. Историята разказва за неврохирурга Стивън Стрейндж, на когото след пътен инцидент се налага да научи много за мистичните науки. Действието се развива в Ню Йорк, а по типичен за Marvel вселената начин на новородилия се магьосник се налага да балансира и да вникне в истината под уж очевидната реалност. Вярата, че тя е само една, също бива добре оспорена.

Marvel направиха страхотен подарък на феновете си по време на панела на Hall H, част от San Diego: Comic Con, пускайки втория трейлър на дългоочаквания Doctor Strange. 

В ролята на The Sorcerer Supreme влиза любимият на всички Бенедикт Къмбърбач (Sherlock), а до него ще играят Тилда Суинтън, Рейчъл МакАдамс, Майкъл Стълбарг, Мадс Микелсен и други. 

Филмът, режисиран от Скот Дериксън, ще излезе по кината на 4 ноември 2016 г. Историята разказва за неврохирурга Стивън Стрейндж, на когото след пътен инцидент се налага да научи много за мистичните науки. Действието се развива в Ню Йорк, а по типичен за Marvel вселената начин на новородилия се магьосник се налага да балансира и да вникне в истината под уж очевидната реалност. Вярата, че тя е само една, също бива добре оспорена. 


Сподели.