Doctor Strange, Ant-Man и още в третата фаза от плановете на Marvel

Pinterest LinkedIn +

Въпреки че нова информация около продукциите на Marvel никога не липсва, феновете винаги са гладни за още. Този път източник на новините е Кевин Фейдж (Kevin Feige), президент на Marvel Studios.

В интервю Фейдж споделя, че Ant-Man на Едгар Райт (Edgar Wright) ще бъде първият филм от третата фаза и ще разказва историята за произхода на Ant-Man от малко по-различен ъгъл.

Marvel планира да въведе и още нови герои от комикс вселената, като Фейдж потвърждава, че сред тях е и тайнственият Doctor Strange, чийто филм, подобно на Guardians of the Galaxy, ще е по-различен от досегашните франчайзи.

За настоящата втора фаза президентът на Marvel Studios коментира, че отново всичко ще води към The Avengers 2 (Отмъстителите 2), но този път не всичко ще е толкова явно, както при първата фаза.

През 2013 г. феновете на Marvel ще имат възможност да видят първите два нови филма от поредицата – Iron Man 3 (Железният човек 3) и Thor: The Dark World. През 2014 г. се очакват Guardians of the Galaxy, както и Captain America: The Winter Soldier, които водят до The Avengers 2 през 2015 г.

Сподели.