Крис Еванс за бъдещето си в Marvel: Ако ме искат, имат ме

Pinterest LinkedIn +

Когато нещата за Marvel започнаха да потръгват, актьори като Крис Еванс, Робърт Дауни-младши и Крис Хемсуърт подписаха договори за впечатляващите 8-9 филма. Тогава никой не мислеше за далечното време, в което те ще изтекат. Но ето, че бъдещето е тук!

Най-късно до края на Avengers: Infinity War през 2019 г., любимците ни вече ще са изправени пред евентуалния си край като супергерои. Както и пред възможността за преподписване на споменатите договори.

Ето какво сподели Крис Еванс за студиото и надеждите му за завръщане като Капитан Америка:

"Слушайте, ако Marvel ме искат, имат ме. Никога не съм имал такава връзка, в която... имам предвид, вижте ми резюмето, свикнал съм да бъда на снимачната площадка и да си мисля, "Ах, този филм ще бъде ужасен, нали?". Marvel просто не могат да спрат да снимат страхотни филми, правят го и на сън. Говорим за чудесни режисьори и продуценти, и актьори, и сценарии и е като детска площадка за актьори."

Както научихме преди няколко месеца, Кевин Файги, който е един от основните "виновници" за успехите на Marvel, вече не докладва пред изпълнителния директор Айк Пърлмътър. Това е важна стратегическа стъпка за студиото и вероятно ще даде повече творческа свобода на президента на Marvel.

Дали с това плановете му ще включат Крис Еванс като Капитан Америка за още няколко филма, предстои да разберем. Актьорът безспорно е една от най-важните и популярни фигури от новата вълна филми по комикси, така че завръщането му далеч няма да е изненада. 

Сподели.