Вижте истинската причина за войната в Captain America: Civil War (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Спекулациите около сюжета на дългоочаквания Captain America: Civil war (Първият отмъстител: Войната на героите) са много и макар от трейлърите да сме добили някаква представа, то истината за това, което ще се случи излиза наяве. Във видеото виждаме Робърт Дауни-младши и Крис Еванс в студен разговор с усилващо се напрежение с всяка разменена реплика, а в центъра на конфликта не е The Winter Soldier, както си мислехме, а последната поничка, която Капитан Америка е запазил за себе си, а Железният човек е използвал възможността да му я отнеме. И докато двамата стоят хладнокръвно, то в очите на Scarlet Witch (Елизабет Олсън), която стои на заден план, се вижда ужасът, което накрая ескалира в писък. Естествено, за актьорите това е и последната капка в ролите им, след което избухват в смях.

Спекулациите около сюжета на дългоочаквания Captain America: Civil war (Първият отмъстител: Войната на героите) са много и макар от трейлърите да сме добили някаква представа, то истината за това, което ще се случи излиза наяве. 

Във видеото виждаме Робърт Дауни-младши и Крис Еванс в студен разговор с усилващо се напрежение с всяка разменена реплика, а в центъра на конфликта не е The Winter Soldier, както си мислехме, а последната поничка, която Капитан Америка е запазил за себе си, а Железният човек е използвал възможността да му я отнеме. 

И докато двамата стоят хладнокръвно, то в очите на Scarlet Witch (Елизабет Олсън), която стои на заден план, се вижда ужасът, което накрая ескалира в писък. Естествено, за актьорите това е и последната капка в ролите им, след което избухват в смях.


Сподели.