Captain America: Civil War (Official Trailer) - Първи кадри със Spider-Man!

Pinterest LinkedIn +

Новият трейлър на Captain America: Civil War носи приятна изненада в последните си секунди – имаме удоволствието да се запознаем с поредния нов Спайдърмен. След дълги години борба за авторски права в крайна сметка Човекът-паяк ще се изправи рамо до рамо с гигантите на Marvel в новия трети филм за Капитан Америка, който предстои да излезе в края на април 2016 г. Този път в ролята ще се превъплъти младият актьор Том Холанд (In the Heart of the Sea), като негови предшественици са Андрю Гарфийлд и Тоби Макгуайър.

Новият трейлър на Captain America: Civil War носи приятна изненада в последните си секунди – имаме удоволствието да се запознаем с поредния нов Спайдърмен. 

ВИЖ ОЩЕ: 20 филма за супергерои, които са тотално разочарование

След дълги години борба за авторски права в крайна сметка Човекът-паяк ще се изправи рамо до рамо с гигантите на Marvel в новия трети филм за Капитан Америка, който предстои да излезе в края на април 2016 г. 

Този път в ролята ще се превъплъти младият актьор Том Холанд (In the Heart of the Sea), като негови предшественици са Андрю Гарфийлд и Тоби Макгуайър. 


Сподели.