Batman: Arkham City Map Pack излиза на 20 декември

Pinterest LinkedIn +

Следващата порция с добавено съдържание за хитовия екшън адвенчър Batman: Arkham Asylum - Batman: Arkham City, ще представлява компилация от три карти и ще се появи за Xbox 360 и PlayStation 3 на 20 декември (21 декември за европейските потребители на PlayStation Store).

Пакетът ще включва "чисто нова" Batcave и challenge картите The Joker's Carnival и Iceberg Lounge, първата от които бе издадена като ексклузивен бонус към копията от оригиналната игра, поръчани предварително през GameStop.

Ситуирана в убежището на Жокера, само нейното изиграване, обвързано с изпълнението на отделна поредица от мисии, ще добави още около четири часа игрално време, казва се в анонса на Rocksteady Studios.

Името на втората карта, Iceberg Lounge, е заимствано от това на нощен клуб в Gotham City, използван като щаб квартира за операциите на Пингвина.

Предстои да бъде обявена цената на пакета, както и датата му на издаване за PC, за който Batman: Arkham City излезе на 25 ноември – месец след премиерата за Xbox 360 и PlayStation 3.

Първото DLC към играта, Nightwing, може да бъде закупено през Xbox Live и PlayStation Network срещу $7 (560 Microsoft Points). Ъпдейтът се появи на 2 ноември и включва едноименния герой като игрален персонаж и две карти, ситуирани в Wayne Manor, които могат да бъдат изиграни с кой да е от игралните персонажи.


Сподели.