Батман Vs Бейн - промо кадри от финала на The Dark Knight Rises

Pinterest LinkedIn +

С приключването на снимките на може би най-очакваната блокбъстър продукция на 2012 година - "Черният рицар: Възраждане" (The Dark Knight Rises), oт Warner Bros. решиха да не губят излишно време и вече стартираха масивна промо кампания на филма.

В официалната страница на Empire бяха разпространени рекламни кадри от финала на епичната трилогия за Батман, чрез които феновете могат да се насладят на убийствената визия на човека-прилеп и основния му противник Бейн.

Заключителният епизод от поредицата е най-мащабният от всички части за Батман, създавани досега в киното. С бюджета си от 250 млн. долара, The Dark Knight Rises се нарежда директно до "Аватар" (Avatar) на Джеймс Камерън и "Хобитът" (The Hobit) на Питър Джаксън, който в средата на 2012 г. ще се превърне в най-скъпата продукция в историята със своите 500 млн. долара разходи.


Макар да няма яснота с какви хонорари са се сдобили за участието си в The Dark Knight Rises титулярите в него, то е факт, че кастът може спокойно да бъде определен като впечатляващ.

Тук са Крисчън Бейл (Christian Bale) като Батман, Ан Хатауей (Anne Hathaway) като жената-котка Селина Кайл, Гари Олдман (Gary Oldman), Джоузеф-Гордън Левит (Joseph Gordon-Levitt), Том Харди като смразяващия Бейн, Морган Фрийман (Morgan Freeman), носителката на Оскар Марион Котиярд, британската легенда Майкъл Кейн (Michael Caine) и др.


Сценарият на лентата пък отново е дело на малкия брат на режисьора Кристофър Нолан – Джонатан, с когото Крис традиционно работи по повечето си проекти (Memento, The Dark Knight, Prestige). Официалната поява на продукцията The Dark Knight Rises, реализирана на снимачни локации в Индия, Питсбърг, Лос Анджелис, Лондон и Ню Йорк, е през юли 2012 година.

Убедени сме обаче, че дотогава често ще ни се припомня за финалния размах на крилата на Батман, за да не забравяме какъв величествен епос ни очаква идното лято.


Сподели.