Крисчън Бейл: Приключихме с Батман, време е за нова ера в киното

Pinterest LinkedIn +

Холивудската звезда и носител на Оскар за The Fighter - Крисчън Бейл (Christian Bale), заяви, че ролята му в The Dark Knight Rises ще е последната му изява в костюма на Батман. Уелският актьор уточни, че приключването на снимките на мащабната продукция означава "начало на нова ера в кариерата му".

"В последните месеци се преобразих в Батман, но това беше за последен път. Свалям окончателно наметалото на прилепа. След като реализацията на The Dark Knight Rises приключи и всичко е готово, и аз, и Крис спокойно можем да кажем - това е краят на тази ера за човека-прилеп и начало на друга за самите нас", коментира Бейл.

Под Крис, той вероятно има предвид режисьора Кристофър Нолан (Christopher Nolan), с когото работиха заедно и по трите части на поредицата – "Батман в началото" (Batman Begins), "Черният рицар" (The Dark Knight) - останал завинаги в съзнанието на киноманите с последната завършена роля на трагично починалия Хийт Леджър (Heath Ledger) като Джокера, и предстоящият "Черният рицар: Възраждане" (The Dark Knight Rises).  

Официалната поява на последния "размах на крилата на човека-прилеп" на световните екрани се чака от 20 юли 2012 година.


Сподели.