“Българската Легенда” на Лили Игнатова - за първи път в Роял Албърт Хол

Pinterest LinkedIn +

На 1 ноември 2004 г. ще се състои най-голямото българско представление във Великобритания за десетилетия - “Българската Легенда” на Лили Игнатова в Роял Албърт Хол. Това е първата за всички времена изцяло българска проява в световно известната зала.


За единственото си представление във Великобритания съставът от 70 танцьори, певци и музиканти е подготвил невероятна изненада за хилядите си български и британски почитатели. За първи път най-голямото българско шоу, ще се играе пред публика в 2 части с допълнително привлечени 5 изключително надарени вокалистки от състава “Филип Кутев” и неотразимата Десислава Добрева (екс-вокалистка от “Шоуто на Слави”.

Древната легенда за любовта на Орфей и Евридика е преминала през оригиналната хореографска обработка на Лили и Ивайло Иванов. В 85 минути (досегашното изпълнение на “Легендата” в една част трае 70 мин.) хилядите зрители ще се срещнат с едно непознато изкуство, съчетаващо пластиката на Златната българска школа в художествената гимнастика, световно известните ни фолклорни ритми и танци и божествените български гласове на прочутите певици. Във вечерта на 1-ви ноември ще звучат родопски, македонски и шопски мотиви, обработени по неповторим начин от талантливия български композитор Георги Андреев.

С помощта на организатора от българска страна - фондация “България Интернешънъл”, значителна част от т.нар. преден кръг (Front Circle) места, както и ограничен брой елитни места в долния амфитеатър (Stalls) и горните ложи (Second Tier Boxes) в Роял Албърт Хол са запазени за българската общност на острова.

Цена на билетите:

•t24 лири Front Circle
•t28 лири Second Tier Boxes
•t33 лири Stalls

Инфо: www.bulgaria-legend.co.uk

Сподели.