Създателите на БГ играта Кnights of honor - за първи път в МИСТ

Pinterest LinkedIn +

Този петък, в шоуто МИСТ, ексклузивно ще бъде представена “KNIGHTS OF HONOR” - първата българска игра, която ще бъде разпространена по целия свят благодарение на гейм гиганта Electronic Arts.


За първи път създателите на “KNIGHTS OF HONOR” ще дадат интервю за предаването, в което ще разкрият изумителни подробности около създаването на играта. Очаква се тя да се превърне в едно от най-силните гейм заглавия тази година.

Другият невиждан до сега материал е двубоят между двамата най-добри геймъри в света - HIPPJACK и FATALITY, в мрачния свят на DOOM III. Ще бъдат представени и първите фен-филмчета от THE SIMS 2, както и изключително забавен фен-филм, направен по популярната игра COUNTER STRIKE.

Този път, Creature Team-a на МИСТ ще ни заведе дълбоко под водната повърхност, където ще открием другото лице на обичаните от всички русалки. Kаори ще подкрепи приказната тема с едно сантиментално пътуване назад във времето и ще ни заведе на пътешествие, с класическото аниме “Sinbad”.

За пръв път ще бъде представено и новото видео на кросоувър-резачите от SUFFER H “Rape My Innocence”, които ще гостуват "на живо" в студиото. DJ-ят този път ще ни пренесе на британската брейкбийт сцена, тъй като самият той пристига директно от там и ще направи специален сет, преди участието си в STREET DOWN FEST, малко по-късно, същата вечер.

Не на последно място са и умопомрачаващите пъзели в среднощната игра – SCHIZM 2.

Интерактивно game/high-tech/music шоу Мист се излъчва по телевизия ББТ, всеки петък от 22.30, с водещ Радослав Кавалджиев - Роро.

Инфо: Мист
Сподели.