Deep Zone Project за пръв път миксират на живо в ТВ-предаване

Pinterest LinkedIn +

Този петък, 15 октомври, МИСТ ще има удоволствието да представи в поредното си издание за пръв път в БГ ефира пълен 2-часов сет на момчетата от хаус-формацията Deep Zone Project.


Те ще бъдат подкрепени и от двете сексапилни вокалистки - Айя и Весела и ще представят новото им видео - на песента “Пясък от злато”, официалния химн на курорта "Златни пясъци".

Специално място в предаването ще има и трибютът към една от емблемите на холивудското кино, Кристофър Рийвс, който остави след себе си уникалната поредица от филми посветени на най-популярния комикс-герой на нашето време - Супермен. Ще бъде представена и великолепната азиатска филмова приказка "Storm Raiders".

Гейм-презентациите този път ще започнат с конкурса на МИСТ за най-интересно генерирано семейство от втората част на The Sims 2, както и изумителното представяне на персонажите от хорър шедьовъра "Resident Evil 4". Toва, обаче, е само малка част от цялата вълна PC и PS2 игри, които ще се излеят от тв-монитора.

За пръв път ще бъде представен и най-добрия джойстик в света, който ще бъде тестван на живо от хай-тек екипа на МИСТ.

И още - световна премиера на новия видеоклип на Бьорк, плюс специален репортаж от световното първенство по електронни спортове в Сан Франциско, поденесен от българските медалисти, завърнали се преди броени дни в родината.

И накрая - поредното разбуждане на мозъчни клетки - Schizm 2.

Инфо: Мист
Сподели.