Клипът на “Не мога”, новият сингъл на Нина Николина - в ефир от тази седмица

Pinterest LinkedIn +

След огромния успех на “Ти” Нина Николина се завръща с новата си песен – “Не мога”. Парчето е създадено от същия екип, който стоеше и зад “Ти” – музиката и аранжиментът са на Мага, а текстът – на Гергана Турийска.

“Не мога” ще бъде издадено на сингъл в ограничен тираж, който ще може да бъде закупен от по-големите музикални магазини в страната.

Освен оригиналът на парчето, в диска ще влезе и инструменталната версия на “Не мога”, както и видеоклипът към песента.

Видеото към “Не мога” беше заснето за два дни (2 и 3 октомври) в с. Осоица, на 40 км. от София. Локацията за снимките беше избрана специално след старателен оглед на български села, които още пазят традиционната българска атмосфера от преди век и половина. В с. Осоица са снимани и легендарни български филми като “Капитан Петко Войвода” и “На всеки километър”.

Режисьор на видеото е Александър Моллов, който през април тази година спечели наградата за “най-добър видеоклип” от телевизия ММ за работата си над “Ти”. Премиерата на видеоклипа ще e тази седмица, на специален коктейл в новия пиано бар на Нина Николина - “Music Time”, който се намира на бул. “Витоша” 4, a от 18 октомври лентата ще се завърти ексклузивно в ефира на телевизия ММ. Самата песен звучи ексклузивно на честотите на радио “Сити” в цялата страна, от 11 октомври.

Малко преди да заснеме клипа на “Не мога”, Нина Николина подписа договор с италианската марка за дрехи “Expensive”, която от скоро може да бъде намерена и на българския пазар. Отсега нататък Нина Николина ще бъде облечена изцяло в дрехите на “Expensive”. “Тази марка отговаря на моя вкус. Имат както ежедневни удобни дрехи, така и стилни вечерни облекла, а и да не забравяме, че италианците диктуват модата”, сподели певицата.

В същото време, на 13 октомври (сряда), Нина Николина ще представи на живо програма от български народни песни под акомпанимента на Ясен Велчев от група “Те” (пиано) в столичния клуб Black Label.

Нина Николина
Не мога

Пресъхнаха реки
Изплаках ги с очи
За тебе
Обичам те дори
Когато ме боли
Без смисъл
От пъзел ли съм аз
Да ме строиш така
Различна
Не помня нито теб
И себе си дори
Не помня

Пр: Да ме молиш безсилен
Този път не стига
Да съм твоя, но друга
Този път не мога
Да обичам насила
Без любов да имам
Да обичам с тревога
Този път не мога

Ти вярваш, че студът
Ще мине този път, без думи
Но аз съм цяла в лед
И твоите лъчи убиват
Не бягай, казваш ти
Но искаш вместо мен – пустиня
Да стопли твоя ден
А мен да изгори на пепел

Пр: Да ме молиш безсилен
Този път не стига
Да съм твоя, но друга
Този път не мога
Да обичам насила
Без любов да имам
Да обичам с тревога
Този път не мога

Официален сайт на Нина Николина:
www.ninanicolina.com

Инфо: Ка Мюзик +
Сподели.