Fear Factory готвят нов макси-сингъл

Pinterest LinkedIn +

Новият макси-сингъл на Fear Factory, който ще се казва "Bite the Hand That Bleeds and Related Archetypal Imagery", ще излезе на 16 ноември от Liquid 8 Records.Дискът ще включва и бонус - DVD EP, което ще съдържа парчето “Bite The Hand That Bleeds”, видеото на първия сингъл на диска “Archetype”, три различни видео версии на “Archetype” (narrative/performance/anime) и видеото на "Bite the Hand That Bleeds".

Като бонус, новият макси-сингъл ще съдържа и ексклузивни мелодии за телефони и лимитиран постер, автор на който е известния създател на хорър-комикси Ben Templesmith ("30 Days Of Night", "Hellspawn"). Той е работил с Fear Factory и по обложката на диска "Archetype".

Четири месеца преди издаването на новият си макси синъл, Fear Factory запизаха саундрака към четвъртото издание на популярните серии Mischief, които представляват опасни надбягвания с коли и се издават на DVD. В този диск действието се развива в Европа и е озаглавен MISCHIEF INVASION. Fear Factory са записали 16 парчета с предимно електронна насоченост, от обичайния им стил.

1. Archetype [Transformer Mix]
2. Snitches Are a Dying Breed
3. 2 Hip
4. Put Out
5. Into the Light [Instrumental]
6. Fly Away [Instrumental]
7. Tech Gauge - Steve Tushar
8. Cruise
9. Flight
10. Heavy Loop
11. 2 Late
12. My Rage
13. Wanna Relate - Steve Tushar
14. Mind Travel
15. Prey
16. Tweeker - Steve Tushar

Официален сайт на Fear Factory:
www.fearfactory.com
Сподели.