Лейди Би стана вокалистка на група от Нова Зеландия

Pinterest LinkedIn +

R’n’B изпълнителката Лейди Би замина за Дубай, след като бе одобрена за вокалистка на групата "Solidas" от Нова Зеландия. Формацията е в доста колоритен състав и включва както бели, така и цветнокожи.


В нея се изявяват: Крис, Кембъл, Марк, Ник и Кристън. Музикантите имат изяви по цял свят, а бащата на Ник дори е бил в една банда с Джо Кокър.

Освен кавъри на хитови R’n’B, соул и фънк песни, те записват и авторски парчета. Съвсем скоро ще снимат й клип.

Лейди Би ще остане в Дубай до 15 октомври, за да изнесе с групата си поредица от концерти по клубове и хотели. След това тя ще се върне за един месец в България и отново ще замине, но този път за Индонезия. Там разбира се ще я очакват музикантите от "Solidas".

За едно от последните си участия, тя била настанена в най-скъпия и богат хотел в света - “Burj Al Arab”. Хотелът е висок колкото Айфеловата кула и има формата на кораб, а в централното му фоайе е разположен фонтан между златни колони, който изхвърля струя, висока 32 метра.

“Развлеченията са много, ако съм знаела отдавна щях да дойда в Дубай. Музикантите ме харесаха и дори искат да си остана с тях. Най-после съм щастлива и спокойна!”, развълнувано сподели Лейди Би чието истинско име е Бойка Щерева.

Сподели.