Дует Мания с нов видеоклип

Pinterest LinkedIn +

Двете сестри от популярния дует Мания – Юлия и Даниела, заснеха видеоклип към сингъла си “Дъжд от любов“. За снимачна площадка на клипа беше избрана сградата на театъра в град Перник.“Видеоклипът е изпълнен с много силен емоционален заряд, както и песента, но без излишно театралничене и постановки. Само ние двете с Дани сме пред камерата, но с наши и на целия екип усилия успяхме да внесем много жизненост, емоция и настроение. От клипа струят много любов и красота.” - разказва Юлия за клипа.

Песента “Дъжд от любов“ е включена във втория албум на дуета – “Хладни очи“, който музикална компания “Селект Мюзик“ издаде през месец декември, 2003 г. Това е вторият сингъл от албума, към който е заснет видеоклип, след “Много далеч“, през пролетта на 2003 г.

Текстът на песента е дело на Гергана Турийска, а музиката и аранжиментът са на Стамен Янев. В записа на песента е заложено на живи инструменти: сакс, в изпълнение на Юлия от дует Мания и гост-музикантите Иван Несторов от група "Акустика" - бас и Емил Енев - китара.

Официалната телевизионна премиера на видеоклипа “Дъжд от любов“ ще бъде на 9 октомври /събота/, в предаването
“Българския Топ 100“ по Би Ти Ви, когато Юлия и Даниела ще гостуват на водещата Диана и ще разкажат подробности около идеята и заснемането на видеото.

Юлия и Даниела се подготвят и за участие в поредния за тях международен музикален фестивал. Той ще се проведе в началото на ноември в столицата на Чехия - Прага. Заради това си участие дует Мания отклониха поканата да гостуват отново в Китай, след двете си бляскави представяния там през месец ноември 2003г. и през месец май 2004 г., но смятат да удържат обещанието си да участват в празненствата по случай Китайската Нова Година в началото на януари, 2005г.

Инфо: Селект Мюзик
Сподели.