Българската дизайнерка Венета Шкодрова пусна плюс сайз линия

Pinterest LinkedIn +

Стилът и вкусът към модата не бива да бъдат ограничавани в размери. Към този светоглед се придържа и младата дизайнерка Венета Шкодрова, която отскоро се присъедини към нашумялото течение „боди позитив“ и вече облича дами в размер плюс.

Лице на линията й плюс сайз е прекрасната и обаятелна Пам Велидис, която познаваме от втория сезон на „Ергенът“. „С venettafashionhouse снимахме невероятните им нови сетове, които вече ще са налични във всякакви размери. Винаги, когато колаборирам с даден бранд, ми е важно да усетя анатомията на шивашкото майсторство, което са достигнали“, разкрива моделката.

27-годишната дизайнерка е една от малкото, които запазват качеството на българския шев в своя бранд. За кратко време марката й успя бързо да се развие на модния пазар и да я открои като име. Днес Венета вече се различава и по още нещо от общата маса – а именно плюс сайз линията, която малко дизайнери дръзват да предлагат.

„Да произвеждаш качествен продукт с изисквания към всеки детайл ми дава увереност, че дрехата, която презентирам, е не просто красива, а качествена и ще остане дългосрочно в гардероба на потребителя“, подчертава Пам, с която Шкодрова си колаборира. И добавя отново във връзка с дрехите на Венета Фешън: „В основата на висшата мода винаги стои едно нещо, с което никога не бива да се прави компромис, а именно качеството – безупречно и привличащо, когато е в комбинация с въображение, се появяват най-красивите хитове“. 

Плюс сайз модата дава възможност на всяка жена, независимо от теглото и мерките й, да се чувства удобно, елегантно, сякаш е звезда. Това изкуство обаче може да бъде постигнато само с качествено изпълнение на моделите, с внимание към детайла на дрехата, която ще се превърне във втора кожа на нейната притежателка.

 

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.