"Backstreet Boys" се завръщат с нова песен (видео)

Pinterest LinkedIn +

Една от най-популярните бой банди "Backstreet Boys" се завръща с нов сингъл, озаглавен "Don’t Go Breaking My Heart". Песента ще бъде част от новия албум на поп легендите, а за популяризирането ù предстоят поредица от концерти в Лас Вегас.

"В мига, в който чухме демо с песента, разбрахме, че това е нещо специално. Седнах зад пианото и започнахме да импровизираме. Резултатът е много груув настроение, страхотен припев и запомняща се мелодия. Песента просто те кара да я слушаш отново и отново" – споделя Кевин Ричардсън от групата.

През април любимата на мнозина американска поп група отбеляза 25 години от основаването си. "Backstreet Boys направиха" най-големите си хитове в края на 90-те години на миналия век. Последните парчета от тях бяха част от албума им "In a World Like This", излязъл през 2013 година.


Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.