"Faithless" с нов албум, ще го представят у нас утре

Pinterest LinkedIn +

Британската формация "Faithless", която идва у нас с DJ сет на 19 май, обяви, че вече работи по нов албум. Българската публика ще е сред първите, които ще чуят тракове от него в столичната зала "Универсиада".

Новият албум ще е първият от осем години насам. Той идва след издадените 6 студийни албума, 4 ремикс албума, 3 албума с компилации и култови хитове като "Insomnia", "God is a DJ", "We Come 1", "Salva Mea" и "Music Matters".

На сцената на зала "Универсиада" ще се съберат едни от най-добрите в областта на денс музиката и модерния електронен саунд у нас – DJ Diass, "Deep Zone Project" и "Gavity Co". Те ще подгряват публиката в навечерието на ексклузивния сет на "Faithless".
Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.