20 Януари 2019, 20:59

Стрийминг компанията на Джей Зи ще пусне неиздаван албум на Принс

Google+ Pinterest LinkedIn +

Стрийминг компанията "Tidal" обяви, че ще пусне за слушане албум с неиздавани досега песни на Принс. Официалната премиера на албума в онлайн платформата ще бъде през 2019 г., а едва след това физическата му версия ще бъде разпространена по целия свят.

От "Tidal" са договорили със собствениците на правата на музиката на Принс използването на творчеството на покойния артист. Седем дни след пускането му албумът ще бъде достъпен за изтегляне, а в продължение на 14 дни ще може да се слуша.

"Нашата единствена цел е да споделим музиката на Принс с неговите фенове, както самият той искаше", коментира най-богатият рапър в света Джей Зи, който е собственик на "Tidal".

Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.