Бионсе и Джей Зи отпразнуваха своята розова сватба на покрива на хотел

Pinterest LinkedIn +

Бионсе и Джей Зи отпразнуваха десетата годишнина от сватбата си с романтична вечеря на покрива на хотел в центъра на Лос Анджелис. Двойката е наела частен сервитьор и готвач, които да приготвят и сервират храна и напитки.

Хотелът се намира в района на историческата забележителност "Giannini Place" и е новата предпочитана дестинация в града. Сградата е известна със своята италианска архитектура и на покрива има вдъхновен от Средиземно море басейн.

Феновете на Бионсе и Джей Зи очакваха те да пуснат албум по повод своята розова сватба, който да бъде включен в предстоящото им турне "Bey and Jay On the Run II". Обиколката на звездите ще започне на 6 юни и ще продължи до 4 октомври с 48 концерта в Северна Америка и Европа. Засега дати в България не са обявени.

Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.