Вижте как да гледате кралската сватба на принц Хари и Меган Маркъл в събота!

Pinterest LinkedIn +

Ако се вълнувате от кралската сватба на принц Хари и неговата възлюбена Меган Маркъл, вероятно бихте искали да гледате на живо какво се случва във всеки един момент от това красиво събитие. За българските потребители това ще е малко трудно, но все пак е добре да знаете кои медии ще бъдат на мястото и ще предложат стрийм връзка на своята аудитория.

Повече от 2 милиарда души по света наблюдаваха сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън в Уестминстърското абатство в Лондон през 2011 г. Сега, с развитието на смартфоните и социалните медии, се очаква повече от 3 милиарда души да се обърнат към екрана си, за да видят Хари, на 33 години, който сключва брак с 36-годишната си американска годеница. Тази кралска сватба може дори да се окаже най-гледаното събитие в историята.

Каналите, които ще предлагат стрийминг, са ABC, ВВС, CBS, CNN, E!, HBO, NBC, PBS, TLC. Можете да ги проследите в социалните мрежи и в техните лични платформи.

Българските медии също няма да подминат с безразличие кралското събитие. В специално студио, посветено на сватбата, зрителите на bTV ще наблюдават на живо церемонията на годината на 19 май от 13:00 ч. Петя Дикова ще предава директно от замъка Уиндзор и параклиса "Сейнт Джордж", а Деси Стоянова и Сашо Кадиев ще следят протокола под лупа с над 10 коментатори в студиото.

"Холивуд в кралския двор: сватбата на Меган и Хари" се казва специалното предаване на bTV, което ще проследи на живо приготовленията, сватбената церемония и тържествената обиколка с каляска за приветствия. В специалното студио ще оживеят виртуални двойници на семействата на булката и младоженеца. Зрителите на bTV ще видят и най-красивите сватбени рокли в британската кралска история.

Приятно гледане!

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.