Кой ще заведе Меган Маркъл до олтара?

Pinterest LinkedIn +

Бащата на Меган Маркъл съобщи, че няма да присъства на сватбата на дъщеря му с на принц Хари, с което се появиха различни спекулации по въпроса кой ще я придружи до олтара в събота.

Това е най-новото от серия от предизвикателства за кралската двойка. Двамата обявиха, че са сгодени през ноември миналата година. Сватбата в параклиса "Сейнт Джордж" в Уиндзор предстои след броени часове.

Проблемът възникна в понеделник, когато Томас Маркъл каза, че няма да дойде на церемонията. Причината е разкритие на таблоиди в Съединените щати, че той е нагласил привидно папарашки снимки, на които усилено се готви за сватбата на дъщеря си. На част от тях Томас Маркъл разглежда годежната фотосесия, на други чете енциклопедия за Великобритания. Той взе решение да пропусне сватбата, за да не се смущава с присъствието си кралското семейство или дъщеря си.

Сестрата на Маркъл, Саманта, призна пред британска телевизия, че в действителност тя е призовала баща си да направи снимки за папараците, за да помогне за подобряване на имиджа му.

И тъй като в момента не е ясно кой ще поведе Маркъл по пътеката към нейния бъдещ съпруг, спекулациите по въпроса са многобройни. Спрягат се имената на майката на Меган – Дория Рагланд, на принц Чарлз и принц Уилям. Принц Чарлз, бъдещият тъст на Меган, може би е най-очевидният избор. Но принц Уилям е прекарал повече време с булката и затова може да поеме още един ангажимент като кум на принц Хари.

Но за Рагланд също е вероятно да поеме тази задача, като се има предвид особено тясната ù връзка с дъщеря ù.

Какво ще се случи? Предстои да видим в събота, 19 май.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.