Братът на Меган Маркъл към принц Хари: Сестра ми ще Ви направи за смях

Pinterest LinkedIn +

В скандално отворено писмо братът на Меган Маркъл посъветва принц Хари да не се жени за сестра му, защото това ще бъде "най-голямата грешка в историята на кралските сватби".

В писмото, публикувано в "US Weekly", Томас Маркъл-младши твърди, че Меган "очевидно не е подходяща жена" за принца. Според него сестра му е "повърхностна, надменна жена" и тя ще "направи за смях" не само Хари, а и цялото кралско семейство. 

"Не разбирам защо не виждате истинската Меган... Опитите ѝ да се вживява в ролята на принцеса като слаба холивудска актриса остаряват. Какъв човек трябва да си, за да използваш баща си, докато той се разори, основно заради твои дългове, а след това да го зарежеш в Мексико", продължава с обвиненията Томас Маркъл, който е полубрат на Меган. Според него баща им е затънал в дългове, за да помогне на дъщеря си да пробие в Холивуд.

"Очевидно е, че малката ѝ холивудска слава ѝ е завъртяла главата. Да не споменаваме, че на всичко отгоре тя не кани семейството си на сватбата, а кани напълно непознати", продължава с нападките братът, който не е поканен на сватбата. "Струва ми се, че за Мег сме далечни роднини", не крие огорчението си Томас.

Той не се е вижда със сестра си от погребението на баба им Дорис през 2011 г.

Сватбата на Меган Маркъл и принц Хари предстои на 19 май. Очаква се гостите на тържеството да бъдат 600, а 200 от тях ще присъстват и на вечерния прием след подписването.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.